Дистрибутори

sofia@technistone.bg
  0700 800 08
Адрес на шоурума: бул. Сливница № 127-129, West park trade center, гр. София
Адрес по регистрация: гр. София, ж.к. Св.Троица, бул. Сливница No. 127-129, офис 30, ПК 1309
ЕИК: BG175301214
МОЛ: Георги Христов
Данни на фирмата: Стоун Център Груп ООД | BG175301214 | Георги Христов |
гр. София, ж.к. Св.Троица, бул.Сливница No. 127-129, офис 30, ПК 1309 | Телефон: +359893304499