За материала

TechniStone® съчетава избрани висококачествени естествени суровини с най-съвременни технологии за смесване и формоване. Това създава продукт, който съчетава творчеството на природата и издръжливостта на съвременните материали.

Клиентите високо ценят функциите на TechniStone®, включително неговите не абсорбция и порьозност или висока устойчивост на драскотини и химикали, както и голямо разнообразие от цветове и покрития, дебелини и размери. Този камък намира приложение в интериор и екстериор, в частни или обществени проекти и в промишлени сгради, най-често под формата на кухненски плотове и плотове за баня, настилки, стълби, плочки и др.

Можете да избирате измежду всички наши многобройни колекции. Колекция Noble подобрява дизайна на интериора благодарение на луксозните цветови нюанси. Светлината на колекцията Starlight наистина придава характер на пространството. Съчетавайки атрактивните естествени гранити и силикатния пясък, изключителната и все пак практична колекция Rustic винаги остава любима.

Колекция Noble

Колекция Noble изразява перфектния баланс между динамиката в красотата на природните феномени и технологията на 21-ви век. Колекцията създава ново поколение мраморни шарки със специалните характеристики на техническия камък. Нашите иновативни цветове са съсредоточени върху нюанси на сиво и кафяво с такава невероятна дълбочина, която внася съвсем реалистичен 3D ефект. Цветовете от колекция Noble се предлагат в луксозни нюанси на бяло, бежово и кафяво, с деликатни нюанси на елегантни сиви или черни линии, които допълват външния вид.

Колекция Starlight

Този нетрадиционен дизайн позволява свързването на високотехнологични продукти и традиционни материали. Силно гланцираната блестяща повърхност се подчертава от огледални парченца. Колекцията Starlight има типична структура, която кара интериора да “светне” и незабавно подобрява характера на всяко пространство. Материалите на Starlight са много популярни и често се използват за плотове, тоалетки, плочки, стълби и наскоро направиха силно завръщане и в търговските проекти.

Колекция Essential

Колекция Essential включва материали от производствените групи на кристала, пясъка и огледалата с оттенъци от най-светлото бяло до черно с пясъчни зрънца. Материалите от производтсвената група на кристала са произведени от един от най-твърдите минерали – полупрозрачен или друг вид естествен кварц, който се внася от най-качествените региони за производство на кварц в света. Продуктите с търговските наименования Gobi и Elegant са изработени от сортирани силикатни пясъци и основната им характеристика е фината повърхностна структура. Типичните характеристики са груба структура с видими огледални късове и, разбира се, връзката на привидните противоположности – красота и устойчивост, дизайн и функционалност.

Колекция Rustic

Когато вземете естествения и масивен външен вид на гранита, с неговата висока якост, и го комбинирате с практична неабсорбираща повърхност, какво ще получите? Подобрен природен материал. С комбинацията от атрактивни естествени гранити и силикатни пясъци повърхностната структура е елегантна и практична, показваща стил и сила.