За нас

Technistone®

Водещ производител на технически камък с над 20-годишна история. Базиран в сърцето на Европа, Technistone® продължава своята традиция в производството на кварцови повърхности в Чехия и е най-известният производител на висококачествени, надеждни и хигиенни кварцови плочи, облицовки и повърхности.

В края на 1991, чешки експерти и професионалисти в сътрудничество с италианските си колеги от Breton Spa стартираха въвеждането на оригиналната технология Bretonstone в рамките на нашето съоръжение с площ 20 000 кв.м. в Храдец Кралове, Чехия.

  • Производството на висококачествените и иновативни кварцови повърхности, познати като Bohemiastone, беше вече стартирано през септември 1992 г. В ранните етапи бяха разработени и представени на пазара най-емблематичните и световно известни продукти – Startlights. Те остават като световен стандарт за първокачествени кварцови повърхности.
  • През 1997, Bohemiastone е преобразувана в акционерно дружество – Technistone Inc., която в момента е призната за един от водещите европейски производители. През следващите няколко години бяха внедрени много нови модерни продукти като Crystal Quartz White, Taurus Brown Pearl, Venetian Day и др.
  • Освен това компанията значително увеличи своя производствен капацитет през 2005 г., когато беше внедрена допълнителна производствена линия. Оттогава насам Technistone е в състояние да задоволява търсенето на потребителите и да следва най-новите тенденции в интериорния и екстериорния дизайн. Настоящите иновации в портфолиото на Technistone са типични със своите фина структура и естествени цветове, като например серията Noble Collection.

 

 

 

 В допълниение, Technistone® е активен член на A.St.A World-Wide (World-wide Agglomerated Stone Manufacturers Association) и помага за установяването на стандарти в продуктовата безопасност и производството на технически камък.

Стандартите за стриктен контрол на качеството се прилагат за всички нива в компанията – от суровината до доставката на крайния продукт.

  • Едно от основните конкурентни предимства на Technistone® е усъвършенстваната система за обективно измерване на цветовете.
  • Отдадеността на производството на висококачествени продукти и процесите на поддръжка редовно се потвърждават и сертифицират със сертификата за качество ISO 9001, който се издава от престижния немски TÜV.